Utopia got talent

Utopia got talent

Vanavond stond de eerste reeks van de Utopia got talent op het programma. Verschillende gasten kwamen langs op het Utopia terrein en een aantal daarvan lieten hun talent zien aan het publiek. Uiteraard werd dit beoordeeld door een jury en die bestond uit een aantal bewoners. Dit keer werd deze bemand door Gaby, Colinda, Rob, Naomi en Bas. Zij gaven tijdens elk optreden hun feedback. En er waren nogal wat optredens, zo zagen we een vuurspuwer, een opa die kunstjes deed met een rollator een act met een hondje en verschillende dans en zing acts. Nadat alle optredens erop zaten ging de jury even in overleg, welke kandidaten mogen door naar de volgende ronde? Nadat de jury hun oordeel geveld heeft wordt het luchtalarm aangezet zodat de winnaars van deze ronde bekend gemaakt kunnen worden. En dat wordt uiteraard gedaan door Gio. Sommige bewoners zouden ook nog een act doen maar de tijd zit er eigenlijk al op. Het loopt al uit dus moeten ze even door doen. De jury maakt de winnaars bekend die volgende week terug mogen komen. Dan sluit Gio de Utopia got talent af, volgende week zal de finale zijn. En dan mag er nog meer publiek bij zijn. Er volgt een luid applaus en de mensen moeten zo snel mogelijk het terrein verlaten. Het was een leuke avond!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *