Moeder en zusje van Gio stonden bij het hek

Moeder en zusje van Gio stonden bij het hek

En toen hoorde we opeens getoeter vanachter de hekken. De moeder van Gio en zijn zusje  stonden achter de hekken en had wat mede te delen. Zijn zusje Yentle is namelijk geslaagd en dat moest even vertelt worden. Ook deelt de moeder mede dat het zusje van Naomi geslaagd is en de zus van Ivan ook. De twee kletsen nog even verder en de beveiliging lijkt het dit keer toe te laten. De moeder van Gio had ook nog een trap mee genomen dat zij haar zoon een kusje zou kunnen geven maar dat was bij nader inzien toch niet heel handig. Regelmatig verschijnt er een streamlock en er worden ook nog spullen over het hek gegooid. Zoals een fles drank die tegen het gezicht van Gio beland en lekkere kip Gio trots uitdeelt aan de rest van de bewoners. Daarna maakt de moeder en zusje van Gio weer aanstalten om te gaan. Gio vertelt nog even dat hij vanmorgen een prik gehad heeft bij de dokter en op de ziekte van lyme wordt getest, verder is het nog afwachten en de prik deed pijn. Daarna gaat Gio die bij Mark op de nek zat van hem af en onder luid getoeter verlaat het “bezoek” het terrein weer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 10:57

  Inderdaad word er met 2 maten gemeten. Lotte mocht lang aan en op het hek staan laatst voor laura. En eerder Vanessa voor Mark. Die werden niet weggejaagd
  en hadden volgens mij nog een zender om. Een paar maanden eerder stond Isabella aan de poort voor Gio maar die werd direct weggejaagd.Ik meende trouwens dat Gio bij het examen feest van zijn zusje wilde zijn. Maar ja wij kennen langzamerhand Gio wel…..geen man van zijn woord!

 2. Helmie at 21:06

  Wowwww zeg, zie hier het verschil wat er gemaakt wordt tussen die vetkop Gio en toen de zussen van Ivan aan het hek stonden!!!!!!!! Nogmaals die Gio heeft dus duidelijk een voorkeur bij J.d.M.

 3. Maria at 18:15

  Misschien kan de moeder van Gio de volgende keer een paar fatsoenlijke broeken over de muur gooien, hij ziet er echt niet uit in dit spul wat hij aan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *