LauraB en Nicole over de crisis in Utopia

LauraB en Nicole over de crisis in Utopia

Wederom geldzorgen in Utopia, de bewoners staan weer in de min en dat wordt uiteraard besproken. Zo ook LauraB en Colinda die op het rokersbankje zitten.

Volgens LauraB klopt er niks van de volgorde, er wordt niet gewerkt maar wel gefeest. Commercieel gezien worden er zo veel fouten gemaakt voegt Colinda eraan toe. Als voorbeeld gebruiken de dames de prijsbepaling van de tickets voor het Live in de loodsconcert met Tim Douwsma. Binnen een minuut ging de prijs van € 25,- naar € 14.95,-. Hoe kun je überhaupt de prijs bepalen als je nog niet hebt gekeken naar de mogelijke kosten? vraagt LauraB zich af. Volgens Colinda wordt er alleen naar de commerciële kant gekeken maar niet naar de boekhoudige kant. En dat ligt dan volgens de dames ook weer bij Mark. Hij vertelt wel dat het niet goed gaat maar geeft er ook geen verdere informatie over. Colinda heeft ook nog eens gehoord dat Utopia bv 6000 euro in de min staat. LauraB snapt niet dat iedereen met een gerust hart kan feesten. Echter was er gisteren wel een damesavond met de nodige drank maar dat ter zijde. De dames zaten lekker bij de schuur en kletste wat na over bepaalde gebeurtenissen. Zie het filmpje hieronder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 21:22

    Hoe kunnen ze nog verder leven als er geen spullen worden verkocht en 6000,00 euro in de schuld ,en maar drank bestellen .
    Waarom geeft de leveransier hun nog spullen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *