LauraB vertrekt aanstaande vrijdag uit Utopia

LauraB vertrekt aanstaande vrijdag uit Utopia

LauraB en Ivan zaten samen op de schommelstoel, Laura had iets belangrijks te vertellen. Ze vertelt aansaande vrijdag Utopia te gaan verlaten.

Ik ben heel erg zenuwachtig begint LauraB haar verhaal, maar ik ga het je snel vertellen. Ik ga aanstaande vrijdag naar huis. Ik ga het donderdag aan de groep vertellen en straks nog aan Gabriëlle en morgen aan Bas. Je weet hoe belangrijk liefde voor me is. En ik heb thuis zoveel liefde zitten en hier een hele grote liefde gevonden. Ivan snapt het heel goed, maar is er wel verdrietig over. Al zijn vrienden gaan weg. LauraB begrijpt zijn kant van het verhaal ook wel. En vind het vervelend om dit nieuws te brengen, ze heeft het idee dat ze hem in de steek laat. Aan de andere kant wil ze graag nog wat tijd doorbrengen met Joey voordat hij op vakantie gaat. Je hoeft je niet te verontschuldigen tegenover mij benadrukt Ivan. Ik gun je het allerbeste. Eén ding is wel mooi, ik weet zeker dat we vrienden voor het leven zijn zegt Laura B tegen Ivan na een innige omhelzing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Petra at 18:06

  Misschien heb ik iets gemist, maar hoeven oud utopiainwoners geen boete of borg meer te betalen als ze vertrekken?

 2. anneke at 17:44

  Jammer ze deed wel niet veel maar zo zijn er meerdere ,en sommige doen te veel om alleen in goede aarde te vallen, zoals Bas die dingen over neemt van anderen die dan weer niks te doen hebben .Die het werk aparte van de camping .
  Als het zo door gaat blijft er niet veel over de gasten die er nu inzitten zijn er alleen om lekker uit te slapen en te drinken en een persoon te versieren en het bed te delen .
  Ze kunnen niet veel meer doen want er hoeft niet meer gebouwd worden en het bij houden van de artikelen die versturen moeten worden heb je 2 of 3 mensen genoeg.
  Maar toch blijven we af en toe kijken

 3. Hannah at 16:51

  Natuurlijk gun ik Laura geluk in haar relatie met Joey buiten Utopia, maar denk dat eenmaal buiten de relatie weer helemaal moet worden opgebouwd.
  Ieder mens heeft in existentie behoefte aan gebondenheid en erkenning, op een kwetsbaar moment kan dit denk ik in een kleine (leef)groep verward worden met liefde.
  Hoe is het anders te verklaren dat bijv. Naomie en Gina al binnen drie weken een vaste relatie hebben en praten over trouwen?
  In de “buitenwereld” leer je elkaar kennen in verschillende situaties en gelegenheden en bouw je je relatie op, om daarna als het klikt samen te gaan wonen. In Utopia sla je deze fase over en woon je gelijk samen, maar ken je de ander dan goed?

 4. anna at 16:12

  Eindelijk de roddelaarster en juffrouw weet alles beter en wil alles altijd weten ever sex leven van anderen…. hoop dat ze buiten niet de deksel op haar neus krijgt van Joey….

 5. Marja at 16:10

  Gefeliciteerd, had ze veel eerder moeten doen. Deze steekneus die geen moer uitvoert en altijd kritiek heeft op anderen heeft zeker in de brief van Joey gehoord dat ze niet zo best in de markt ligt. Nu gauw weg voor ze weggestuurd wordt. Hoera!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *