Ochtend samenvatting 9 juni Utopia

Ochtend samenvatting 9 juni Utopia

Door privé omstandigheden hebben we vanmorgen even geen berichten kunnen maken. Vandaar dat we de ochtend nog even voor je samenvatten zodat je daar ook weer van op de hoogte bent.

Post voor LauraB
LauraB werd vanmorgen verblijd met post, en ook van Joey! Het gaat super goed met hem maar hij mist haar ook ontzettend, ook in bed. Inmiddels heeft hij wel een nieuw matras waar hij al een paar keer uit getieft is. Ik ben blij dat jij daar zo royaal kunt slapen daar, ik begin mij nu te beseffen dat we het nog niet zo slecht hadden in Utopia. Ook werden de lichamelijke activiteiten van de twee nauwelijks uitgezonden volgens vrienden. Het was dus niet zo goed dat het de tv gehaald heeft.  Ook geeft hij de groetjes aan Gio en laat LauraB verder weinig los over haar post.

Utopianen zijn onvolwassen
Colinda ziet weinig potentie in de huidige samenstelling van de groep. Dit bespreekt ze samen met Bas en LauraB onder het genot van een sigaretje. Het gaat hier steeds meer op een jeugdhonk lijken, op een zomerkamp aldus Colinda. Het enige wat ik nog mis is een akela. Bas snapt niet wat dat woord betekent. Een aanvoerster, iemand die de jeugd op zijn plaats neerzet  legt Colinda uit. LauraB denkt dat één nieuwe bewoner niet genoeg is voor verandering. Volgens haar zijn er wel twee of drie nieuwe nodig. Nou, zoveel persoonlijkheden heb ik wel hoor grapt Bas. Maar hij vindt wel dat een aantal bewoners een egoïstische visie hebben. LauraB kan zich er wel in vinden, mensen willen hier hun ding doen, omdat dat goed voor hen is als ze eruit gaan. Of ze willen de BV spekken, maar momenteel doen maar weinig mensen dat. Ook heeft LauraB gehoord van Mark dat het wederom niet zo goed gaat met de BV en dat brengt het drietal op het volgende onderwerp.Want aan de voorraad in Utopia is niet te merken dat het financieel slecht gaat. Dat is volgens LauraB ook de reden dat niet veel bewoners doorhebben hoe het er nu voor staat. Ook is er nog een overschot aan drank te vinden in de voorraadkast. Bas, Colinda en Laupie zijn het er over eens dat het spraakwater ook een negatieve rol speelt in Utopia:, sterke drank, daar moet een verbod op komen. Daar is al zoveel onzin uit gekomen oppert Colinda. Sommigen gooien het naar binnen alsof het water is. LauraB is het hier helemaal mee eens we moeten beter op elkaar letten.We kunnen straks ook alle drank in de voorraadkast zetten en dan het slot erop oppert Bas als idee. Maar LauraB gaat liever voor de subtiele aanpak eerst centraal bespreken. We hebben er al een agendapunt van gemaakt.

Vanaf nu ben je weer helemaal bij wat betreft het Utopia nieuws. Uiteraard zullen we je ook weer voorzien van nieuwe berichten, kom je later even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:31

  Laat ik het nou met 1 ding eens zijn: Utopianen zijn onvolwassen.

  De verklaring die Colinda over het woord Akela geeft aan Bas, klopt niet helemaal: Akela staat voor:
  Een welpenleider/ scoutingleider bij de padvinderij/scouting. Welpen bij de padvinderij zijn kinderen van 8 tot 11 jaar oud. Dus die onvolwassenheid in combinatie met een Akela klopt wel.

 2. Druif at 08:58

  Ze staat volgens mij nu droog hoor of kan de dop niet van de fles krijgen;) allemachtig wat een chagrijnig mens is dat zonder drank. Bovendien voert ze niks uit daar . Beetje vegeteren , het valt me mee dat ze zich niet aan idd als akela . En bas … Een schizofreen is nooit alleen, zoveel persoonlijkheden heeft bas wel volgens hemzelf .
  Joey mist Laura wel in bed , haha dat zou een goede hint moeten zijn.

 3. Marja at 16:32

  De grootste drinker is voor een drankverbod. Ja logisch nu, zij gaat naar huis.wat een hypocriet mens is ze toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *