Utopia nieuwtjes 26 juni

Utopia nieuwtjes 26 juni

Het Utopia nieuws van 26 juni vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Benjamin was als het eerste wakker. Hij is ook al in de gym geweest.
 • De noodaggregaat is vanmorgen afgeleverd. Dit voor het KetiKoti evenement wat morgen plaats zal vinden. Het stro0mprobleem is dus als het goed is verholpen. De chauffeur geeft nog wat uitleg aan Bjorn en Wim.
 • Bas en Rob hebben zich uitgeleefd in de gym. Het Mc Donalds voedsel moest er natuurlijk wel even eraf gesport worden.
 • Bas wil dat Ivan na de Ramadan zijn coach wordt op sportgebied. Hij heeft iemand nodig die hem motiveert. Ivan wil het graag doen.
 • Gaby en Gabriëlle hebben slecht geslapen. Hopelijk lukt het vannacht wel, morgen zal het een lange dag worden.
 • Het is vrijdag en dat betekend patat dag in Utopia. Mark is daarom ook druk bezig met het snijden van aardappels voor Le Luifel.
 • Vandaag komt de acteur “deurwaarder” hij komt tussen 12:00 uur en 13:00 uur. Hoe zal dat aflopen? Het verslag van de deurwaarder lees je hier terug.
 • Rob had naar eigen zeggen vanaf het begin al door dat de deurwaarder niet echt was. Zo verteld hij aan Gio buiten, beide heren besluiten het spelletje mee te spelen. Ook is Rob naar Mark gegaan en hij bevestigde de grap tegenover hem. Hij wil gewoon mensen aan het denken zetten.
 • De kraampjes voor het KetiKoti evenement van morgen zijn geleverd. Een paar bewoners helpen Bjorn een handje om alles goed neer te zetten.
 • Straks zullen de bewoners centraal gaan, waarschijnlijk over de financiële situatie waarin ze zich bevinden.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:01

  @anneke, idd, is wel komisch, (tegelijker tijd maakt Bas zich ook weer belachelijk) hoe Bas maar blijft proberen om over of op dat hekje te springen. Waarom doet hij dat eigenlijk?
  En ja dan spreekt hij zich zelf toe. (tegen zich zelf).

  Lachen om Bas idd, maar als ik eerlijk ben, ook een beetje uit leedvermaak. 🙂 Sorry.

 2. anneke at 11:49

  Weer patat zal Giorgio nog dikker worden.
  Bas slijmt bij Ivan hij moet hem helpen misschien kan hij binnen kort wel over het hek komen moest er wel om lachen en dan dat praten in z’n eigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *