Gaby belt met stichting van de maand

Gaby belt met stichting van de maand

Gaby en Benjamin zetten zich in voor de stichting. En er is besloten dat er elke maand een stichting centraal komt te staan plus aandacht krijgt. Gaby regelt de eerste stichting en deze komt op voor kinderen in Senegal. De dame aan de lijn is erg enthousiast.

Gaby wil namelijk zo snel mogelijk om de tafel zitten om zaken te bespreken maar legt de mevrouw eerst wat uit. Wij hebben een e-mail van u ontvangen met daarin een stukje over jullie stichting. Jullie doen namelijk iets voor kinderen in Senegal. Ik vind het zo geweldig. Echt. Ik vind het echt topwerk wat jullie daar doen. En wat wij nu doen: wij doen een stichting van de maand en mij lijkt het leuk om jullie stichting deze maand in het zonnetje te zetten. Dat houdt wel heel wat in, maar oké. Wij willen zo snel mogelijk met u rondom de tafel zitten. Ik weet niet of dat kan? De mevrouw aan de andere kant weet niet wat ze moet zeggen. Ik ben echt zo blij, ik wist niet meer wat ik moest doen! Jullie zijn mijn laatste hoop! Vervolgens spreken de dames 17 juli af om eens rond de tafel te zitten. En Gaby laat alvast weten dat ze zich gaat inzetten voor de stichting. De mevrouw vind het hartstikke fijn. Ook stuurt Gaby nog van alles per mail zodat de mevrouw weet hoe en wat. De dankbare dame bedankt Gaby nogmaals ook namens de kinderen uit Senegal. Als de mailtjes verzonden zijn gaat Gaby het nieuws brengen aan de andere bewoners. Mooi initiatief toch?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *