Een spannende dag voor Renske en Armanda

Een spannende dag voor Renske en Armanda

Vandaag aan het einde van de dag, volgens berichtgeving via Utopiatv zal dit bij zonsondergang plaats vinden. Maar dat betekend spanning! Ondanks alle spanning rondom het kickboksgala werd er toch nog even over gesproken.

En gisteren werd duidelijk dat Armanda voor vandaag een goed gevoel heeft. Ze vertelt aan Gabriëlle dat ze het aan de rest over laat. Ik zou het leuk vinden als ik mag blijven maar als ik naar huis ga is dat ook prima voegt ze eraan toe. Bas die het ook hoort benadrukt dat hij haar graag wil houden, maar of de rest daar ook zo over denkt? Want sommige bewoners twijfelen wel, zo weet Rolf nog niet echt hoe en wat. Hij besprak het gisteren met Benjamin. En zodra Rolf heeft uitgelegd dat hij het best moeilijk vind vertelt Benjamin dat hij denkt dat Armanda het zwaar gaat krijgen. Maar ik gun het gevecht met zichzelf. Ik wil haar de kansen niet afnemen. Rolf antwoordt dat hij het daar helemaal mee eens is. Maar van de andere kant heeft Armanda wel gezegd dat ze twijfelde om Utopia in te gaan… Zal Rolf dan toch voor Renske gaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *