Wat er vannacht nog meer gebeurde

Wat er vannacht nog meer gebeurde

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia! Maar weinig activiteit is er nog niet te melden. De meeste bewoners liggen nog in hun bed en worden langzaam aan wakker. Gina zien we al wel actief, ze is in de weer met een dweil, Renske heeft geveegd, Cees staat op zijn vaste plek, en Bas zit achter de pc. Niet heel indrukwekkend dus gaan we nog even terug naar wat er vannacht nog meer gebeurde.

Zoals jullie weten vond gisteren het boksgala plaats. Bas gunde Ivan zijn droomwedstrijd en toen hij tegen Ivan moest maakte hij bekend dat de wedstrijd niet door ging. Maar Ivan tegen iemand anders moest vechten. Cees heeft daar vanmorgen over gesproken met Bas. Hij sprak zijn verwachting gisterenavond uit, hij had verwacht dat Bas Ivan in zou maken. Ook laat hij aan andere bewoners weten dat Bas geen goed signaal naar de buitenwereld heeft doorgegeven. Je speelt je geloofwaardigheid ongelooflijk in de kaart voegt Cees eraan toe terwijl hij Bas aan keek.

Verder wilde Gina een feestje, maar vele bewoners waren na de sportieve avond veel te moe. Tot ergenis van Gina, ze hoopte op een feestje en ook omdat het misschien wel haar laatste feestje zou zijn binnen Utopia. Gina werd er zelfs verdrietig van, wat een rotfeestje zegt ze in tranen. Bjorn besluit haar te troosten en snikkend zegt ze dat bij haar schuimparty er ook niemand wilde komen… Stefanie dook lekker vroeg in bed maar probeerde wel bij Rob te liggen. Dit ging een tijdje goed maar op een gegeven moment werd hij het beu. Ga jij maar lekker in je eigen bed slapen hoorde we hem zeggen. Stefanie was daar niet blij mee en probeerde de tijd wat te rekken. Nog vijf minuutjes zegt ze, daarna besluit ze toch maar in haar eigen bed te kruipen. Tot nu toe weinig spanning het is meer een “slaaptopia”. Maar straks zal er vast en zeker nog wat gebeuren!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ann at 16:13

    Haha mjo, ik niet, meneer zojn tactiek om zich mooier voor te latenkomen dan hij is, hij dekt zich in omdat velen het een laffe syreek van nas vonden..

  2. Mjo at 10:38

    Ik had nooit gedacht dat ik dit zou schrijven, maar wat Cees zegt over de geloofwaardigheid van Bas en dat Bas geen goed signaal heeft afgegeven aan de buitenwereld, ben ik met Cees eens. (gut de wonderen zijn de wereld nog niet uit 🙂 ) Of tactiek van Cees………….. ach, laat mij positief blijven op deze zonnige zondagochtend, ik geef Cees het voordeel van de (mijn) twijfel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *