Volgens Cees ging het vannacht mis met Rolf

Volgens Cees ging het vannacht mis met Rolf

Cees, Armanda en Bas hebben een gesprek gehad over Rolf, want volgens de oudste bewoner van Utopia ging het te snel met de drank. Het hield hem bovendien wakker en vanmorgen vertelde hij aan Bas en potentiële bewoner Armanda wat hij allemaal gehoord heeft.

Volgens Cees zei Rolf dat hij ziek is geworden door de kaas die hij gegeten had. Die zou bitter zijn geworden, dit zegt hij op een sarcastische manier. Cees geloofd er helemaal niets van. Ohh ik dacht dat Rolf aan het snurken was fluistert Armanda. Cees is benieuwd hoe zij over het alcoholgebruik denkt, want volgens hem is dat gewoon de aanleiding. Armanda antwoordt er niet echt een mening over te hebben. Ik heb er geen behoefte aan om dronken op tv te zien te zijn voegt ze eraan toe. Zou je er ook mensen op aanspreken vraagt Cees door. Misschien als ik er last van zou hebben antwoordt Armanda. Daar ben ik het mee eens gaat Cees verder, maar ik heb er dus vaak last van en dan ben ik de zeurpiet. Bas mengt zich in het gesprek. Maar je bent dan ook wel heel snel boos, Ceesie grapt hij. Armand vind dat allemaal wel meevallen, je doet het goed Cees… Betekend dat als Armanda mag blijven Cees safe is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 14:26

  Ja hoor, daar gaan we weer. Eerst Bas gefileerd en nu is Cees hier weer aan de beurt. Schrijven jullie ooit eens wat positiefs ?

  • Hannah at 15:52

   Erg hè?! En moet je opletten, straks wordt dit nog aangevuld met meer negatieve praat door een paar anderen.
   Maar hee, je mag hier toch je mening geven, en zeggen wat je wil?! ( ookal gaat het alle fatsoensnormen te buiten!!!)

 2. Ann at 11:49

  Wat een rotvent is die cees toch.. Vies, vals gemeen, en dat op die leeftijd, doet hij ook zo achterklap bij kids.. Ik hoop toch zo dat hij naar huis moet..

  • Yvon at 18:43

   Helemaal mee eens,ik had ook niet anders verwacht Ann!!ook had ik het kinderachtige commentaar verwacht!
   Maar ik ben bang dat hij blijft,hij en Bassie onze boxheld hebben het nu nog gewonnen.
   We wachten op de volgende ronde,denk dan echt dat hij dan uit gekotst wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *