Terugblik op een succesvolle avond

Terugblik op een succesvolle avond

We gaan nog even terugkijken op een succesvolle avond, gisteren vond het boksgala plaats. Wat je hier en hier nog eens terug kunt kijken. Maar hoe vonden de bewoners de avond?

Rowena is vooral trots op Gabriëlle en Naomi, ze vond ze de shit. Dit vertelt de nieuweling als de wedstrijd erop zit. Ook de dames vonden de wedstrijd gruwelijk. Ik vond het echt heel leuk voegt Naomi eraan toe. Gabriëlle vertelt dat ze het ook geweldig vond maar toch wel een beetje eng. Ik schrok elke keer als ik je raakte. Ik wilde ook echt niet op je gezicht maar het ging gewoon vanzelf voegt ze er lachend aan toe. Ja antwoordt Naomi, ik dacht ook, je moet je gewoon laten gaan.

Bjorn en Benjamin zijn na hun wedstrijd ook nog helemaal vol adrenaline. Na de eerste ronde vergeet je gewoon alles. Dit is zo vet! aldus vechter Bjorn. Maar helaas werd hun wedstrijd na de tweede ronde gestaakt. Benjamin kreeg namelijk last van zijn oor en later bleek het een scheur in zijn trommelvlies. Ik kreeg er één op mijn oor, ik hoorde een piep en toen was ik even weg legt hij aan Bjorn uit. Maar lekker gevochten man vult hij aan. Dan vraagt zijn trainer of hij teleurgesteld is. Ja antwoordt Benjamin, ik ben echt teleurgesteld. Verlies door medische toestanden…  Ik had nog liever verloren voegt hij eraan toe. Fitz praat met Bjorn de wedstrijd na. Door de opbouwende kritiek van Fitz raakt hij een beetje emotioneel. Later legt hij uit aan Rowena waarom hij verdrietig is. Ik baal gewoon van het feit dat je op technische knock-out wint. Ik had hem gewoon willen pakken drie rondes achter elkaar.

Maar Mark heeft ook een hele prestatie geleverd. Zijn tegenstander was een serieuze jongen, maar Mark hield zich goed staande. Niet alleen Gina, maar ook Rolf en Naomi waren niet te stoppen en bleven “Markie” maar aanmoedigen om door te vechten. Mark had veel te incasseren in zijn drie rondes maar door zijn rake klappen werd het alsnog gelijkspel. Hij begon gelijk te meppen. Hij kwam met die trap, ik incasseren en daarna bam bam bam, vol erop! zegt Mark tegen Bjorn net na de wedstrijd. Mark, wat een held. Wat een baas zegt Bjorn trots.

De laatste wedstrijd is die van Ivan en Bas. Al weken zitten de mannen elkaar op de huid. Ivan had zo’n zin om de ring in te stappen met Bas, maar hij gooit roet in het eten. Hij heeft wereldkampioen Melvin Manhoef uitgenodigd om in zijn voetsporen te treden. Ivan was zo gelukkig toen hij dit hoorde. Hij is dan ook niet teleurgesteld in Bas omdat hij er zo’n mooie tegenstander voor terug kreeg. Al zei hij wel na de wedstrijd dat Bas het toch niet overleefd zou hebben en werd Bas uitgefloten toen hij vertelde niet te gaan vechten.  Wat later zegt Ivan trots tegen Nicole waarom hij zo blij is, dit is altijd mijn droom geweest, om met zo iemand te vechten. Gewoon een wereldkampioen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *