Armanda ergert zich aan het gedrag van Ivan

Armanda ergert zich aan het gedrag van Ivan

Er zijn ergernissen in Utopia, dit keer ergert Armanda zich ergens aan. Ze is kwaad op Ivan dit nadat hij iets te eten heeft gepakt wat niet van hem is.

Na het centraal loopt Armanda geirriteerd rond in de loods. Ze stoort zich duidelijk aan het gedrag van Ivan. Ivan heeft zojuist iets te eten gepakt in de keuken dat niet voor hem was bedoeld. Ze is nog minder te spreken over zijn autoritaire gedrag wat daarop volgt. Dat is voor vanavond zegt Armanda vanuit de keuken, echt asociaal Ivan! Ivan blijft rustig en antwoord dat weet ik toch niet?! Armanda vindt dat Ivan meer rekening moet houden met de rest. Maar Ivan is zich van geen kwaad bewust, wat hier staat is normaal gesproken van iedereen voegt hij er aan toe. Armanda besluit niet verder te praten, ze is er klaar mee en loopt boos weg uit de keuken. Je kunt ook gewoon een keer sorry zeggen, koning Arthur! roept ze hem na. Cees die het optreden van Armanda gehoord heeft lijkt volledig achter haar te staan, ze geeft haar een schouderklopje. Hopelijk blijft het de rest van de avond nog gezellig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ann at 20:05

    Bah armanda, ik dacht dat je naar huis ging. Zal ook beter zijn, want haar missie veganisme is klaar, dat geen vlees eten werd al door haar opgelegd en nu al wat men mag eten of niet.. Trouwens een tip armanda, gaat eens weer vlees, vis, ei, enz eten, je ziet er zo slecht, wit uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *