Mark sprak Stefanie aan over stress

Mark sprak Stefanie aan over stress

We blikken nog even terug op gisteren, Stefanie zit al enkele dagen niet lekker in haar vel. En aangezien er ook nog een academie over Borderline aan komt helpt dat niet echt mee. De stress neemt bij haar alleen maar toe. Rob heeft daarom zijn hulp aangeboden maar ook Mark besluit haar eens aan te spreken.

Mark spreekt Stefanie aan en Stefanie vertelt wat er aan de hand is. Ik zit gewoon een beetje klote in mijn vel. Dat had Mark al door en hij vraagt verder hoe dat komt. Omdat ik iedere ochtend opsta en dan weet dat ik nog steeds mijn eigen verhaal moet opschrijven wat ik de 28ste moet gaan vertellen antwoordt Stefanie. Mark is daarnaast ook wel benieuwd hoe het met de voorbereidingen staat, is er al iets op papier gezet? Stefanie vertelt dat ze een deel op papier heeft staan maar iedere keer als ik eraan begin dan klap ik dicht en dan denk ik weer aan vroeger voegt ze eraan toe. Maar dat is nog niet alles, ik kan niet met iedereen lekker door een deur. Het stoort mij dat mensen niet vragen waarom ik afwezig ben en zijn nergens bij betrokken. Mark probeert het positief om te buigen en te motiveren dat er toch iets aan de academie gedaan wordt. Heb je vandaag al geschreven? En hoeveel schrijf je per keer? vraagt hij dan ook. Stefanie zegt dat ze vandaag een bladzijde geschreven heeft. Maar ik maak eerst een verhaal en dan laat ik Benjamin en Rob het nalezen. Mark denkt dat het wel goedkomt met haar. Laten we hopen dat alles op tijd af komt en dat de academie een succes wordt. Zal het lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *