Cees, Armanda en Bas over het stemmen

Cees, Armanda en Bas over het stemmen

De stemronde komt weer dichterbij, de laatste van dit jaar. En dat het spannend gaat worden is min of meer een feit. Zoals we gewend zijn neemt dat ook weer gesprekken met zich mee. Zo ook vandaag, dit keer tussen Cees, Armanda en Bas.

De twee zitten aan de picknicktafel en daar geeft Cees aan dat hij zo goed als zeker is dat hij op de bank komt. Als Ivan doet wat hij gezegd heeft heb ik er van hem al drie te pakken en van Gina ook voegt hij eraan toe. Ik denk niet dat Ivan jou drie stemmen gaat geven antwoordt Bas geruststellend. Armanda denkt dat Ivan dat ook niet gaan doen. Maar van Gina krijg ik er sowieso drie aan mijn broek aldus Cees. Ook Armanda denkt dat ze wel een paar stemmen gaat krijgen. Cees houdt het bij zichzelf ik weet niet wat Nicole deze keer doet. Armanda reageert verbaasd en Cees legt uit ja die heeft me altijd een stem gegeven en erbij gezegd dat ik niet in haar Utopia pas, hoewel ze de laatste tijd wel anders begint te doen. Volgens mij is er wel een positieve verandering geweest de laatste twee maanden. aldus Armanda  Bas vindt dat Cees meer om zich heen moet kijken, in plaats van in zichzelf blijven zitten. Armanda is het daarmee eens, je moet meer om je heen kijken wat er bij andere mensen speelt voegt z e eraan toe. De aandacht ligt meer bij anderen dan bij jezelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 04:17

  Ik denk dat er dit keer 4 op de bank komen maar in elk geval
  Ivan, Cees en Gina…
  Maar ook Rob en Mark maken een goede kans.
  Ik zelf hoop dat Cees eruit gaat, zal de groep alleen ten goede komen.. Gina heb je het hele jaar niet gezien of gehoord behalve dan in een knipper licht relatie. Maar nu de verkiezing eraan komt doet ze ineens heel populair…
  Ivan is inderdaad best autoritair, aan de andere kant als hij de leiding niet neemt gebeurd er ook niets…. Hij werkt het hele jaar heel hard. Ik denk dat er met hem best te praten valt als er iemand anders is die leiderschap op zich neemt.

  Tegen het gedrag van Cees kan ik niet goed tegen, hij liegt, verdraaid woorden, stookt de boel op, bemoeid zich overal mee, en loopt te klagen als andere wat over hem zeggen, dan gaat hij heel kinderachtig doen. Zelfs mensen van buiten af gaat hij lopen klagen en zielig doen dat hij zijn rondleiding niet mocht doen. En dan op de markt mensen aanspreken dat ze bepaalde dingen moeten kopen…. Zou bij mij dus averecht werken.
  voortdurend mensen aan het kleineren, schelden, of onderuit aan het halen.
  Zou een stuk gezelliger worden als hij eruit ging

 2. joze at 15:19

  Armanda ging toch naar huis?
  Of was dat gewoon een t.v. momentje!
  Van mij mogen ze allemaal naar huis. En in Januarie
  15 nieuwe erin en overnieuw beginnen, met een lege loods en
  weinig geld een samenleving opbouwen.
  Want het utopia van 2015 is compleet mislukt!

 3. anneke at 11:39

  Als hij weet wat Gina doet moet hij haar straffen met ook 3 stemmen zodat we zeker kunnen zijn dat ze ook op de bank zit .
  Wat een aandacht trekker zoals je gisteren zag met een zogenaamde bevalling.
  Als ik mocht kiezen tussen Gina of Cees dan liever Gina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *