Rob had gisteren zijn breekpunt

Rob had gisteren zijn breekpunt

Nog meer dipjes, gisterenavond laat zaten Rob en Stefanie buiten de dag door te nemen. Daar geeft Rob toe dat hij zijn breekpunt heeft gehad. De rede ervan zou niet heel verrassend zijn.

Op het rokersbankje vertelt Rob dat hij niet snapt waarom alle vrouwen het nodig vonden om vandaag met hun bh aan de buitenkant te lopen. En dan heb je ook nog twee mensen, die het nodig vinden om een pop te verzorgen voegt hij eraan toe. Maar dat is niet alles, hij vindt het allerergste dat Gina en Mark ook nog een kinderwens zouden hebben. Daar heb ik gewoon moeite mee, we zijn nog verder gezakt in mijn ogen, dan voel ik me soms wel een onwijze zeikerd. Nicole zei vanmorgen ook al dat jij altijd boos bent merkt Stefanie op. Rob vertelt dat hij gewoon moeite heeft dat de meerderheid het oké vindt, dat er nu mensen met bh’s en baby’s rondlopen. Gelukkig zijn hier ook nog gasten zoals Benji, waar ik gewoon keihard op één lijn mee zit voegt hij eraan toe.Vandaag was voor het eerst dat ik een breakingpoint had geeft Rob toe, vanmorgen dacht ik echt even ik sta nu keihard op knappen en ik wil echt even janken. Maar gelukkig was Benjamin er en toen was het breakingpoint alweer snel over. Hopelijk gaat het vandaag wat beter met Rob!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *