Stefanie heeft een dipje

Stefanie heeft een dipje

We blikken nog even terug op gisterenavond, Stefanie leek niet zo lekker in haar vel te zitten. En dat zag Cees ook, ondanks dat de twee het negen van de tien keer niet met elkaar kunnen vinden besloot hij een gesprekje aan te gaan. Stefanie bevind zich op de trap naar de vide. Cees ziet haar daar wat somber zitten en vraagt of hij iets voor haar kan betekenen. Stefanie antwoordt een beetje afwezig dat ze niets nodig heeft. Ik zit niet lekker in mijn vel en dat zien ze. Maar ze zien toch ook dat je stappen maakt antwoordt Cees terug. Ja zegt Stefanie maar als ik me k*t voel ook al lach ik dan zien ze dat. Stefanie heeft het overduidelijk zwaar na de post van haar familie en vrienden en lijkt even niet te weten wat ze met zichzelf aan moet. Ondanks dat er hulp wordt aangeboden slaat ze deze af. Zal het nog goed komen met Stefanie, we zien het vandaag vast en zeker!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *