Mark neemt wraak op Bas

Mark neemt wraak op Bas

Bas heeft eerder een blacklight gekocht, hiermee deed hij onderzoek. Hij onderzocht het cordwood waar Gina en Mark een nacht door hadden gebracht. Tot ongenoegen van Gina en Mark zelf die uit waren op wraak. Of dit het bewuste plan was weten we niet maar Mark heeft in ieder geval wraak genomen op Bas…

Bas wilde zich namelijk uitleven in de gym, maar hij is de stangen van de gewichten krijt. Als Mark binnenkomt is het dan ook het eerste waar Bas naar vraagt. Mark ontkent en Rowena en Armanda lijken zijn antwoord niet echt te geloven. Mark vraagt waarom en Armanda antwoordt omdat jij altijd meer weet…  Nou, als er één iemand geintjes verzint, is het mijn grote vriend daar, antwoordt Mark, wijzend naar Bas. Rowena zegt vervolgens streng dat ze er allebei wel wat van kunnen. Al snel gaat het gesprek over Utopia baby Brooklyn. Maar later komt Mark er toch op terug en richt zich op Bas. Ik wilde ook gaan trainen, maar dat ga ik hier niet mee doen. Wil er honderd kilo aan hangen, dan buigt die stang door zegt hij. De twee gaan vervolgens naar buiten en daar vertelt Mark het volgende. Hij had Bas het liefst over het hek willen gooien maar dat ging niet dus moesten de stangen eraan geloven. Bas weet al waarom hij dit zegt, het komt door de blacklight grap. Bas geeft toe dat het niet zo slim was om te doen, ik zag de consequenties er niet zo van in voegt hij eraan toe. Mark lijkt zijn excuses te accepteren en beide schudden elkaar de hand. Maar we moeten de stang wel terug zien te krijgen merkt Bas op. Mark haalt ze uiteindelijk tevoorschijn, ik heb ze niet over het hek gegooid. Ik wilde natuurlijk zelf ook blijven trainen voegt hij eraan toe. Eind goed al goed? Of kunnen we nog een wraak actie verwachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. gea at 21:48

  Ik heb het al eerder gezegd, ze moeten die vijver na laten kijken of er geen lood inzit en de grond eromheen het valt me nog mee dat er geen kippen doodgaan , kippen graven namelijk gaten in de grond om zandbaden te nemen wie weet zit er wel lood in de grond het is tenslotte een militairterrein geweest dus wie weet.

 2. Ann at 19:36

  Bas is geniepig, kinderachtig en gemeen.. Kijk wat hij allemaal flikt achter iemands rug om.. En meiden vastpakken… Ja hij gaat naar de beestjes toe, als er gewerkt moet worden en bas nam stiekem geld weg en nog van de fooien die hij krijgt..

   • Ann at 22:03

    Ach yvon, soms word ik er zozozo doodmoe van.. Lijkt wel of wij met paar, van dit forum, een hele andere kijk op het leven, mensen hebben, en anders on het leven staan. Of we zijn ouderwets..

 3. Yvon at 18:01

  Dames zijn jullie erbij geweest,omdat jullie zo stellig zijn!
  Vind het heel wat om iemand te beschuldigen van diefstal .
  Ook jij Anneke om op zoek te gaan naar sperma,zou Mark ook doen,dat geloof je zelf,Mark en Gina kunnen dan kinderachtig bezig zijn met hun pop,ze doen er niemand kwaad mee,de beestjes die er rond lopen met lood vergiftiging,er volgen er meer,dat kost geld en zo gezond ziet het er allemaal niet uit in de dierentuin van onze Bassie..

  .

 4. anneke at 14:33

  Volgens mij vond Mark dit niet erg maar Gina die er moeilijk over doet , het is een rot streek van Bas maar Mark is even erg als hij het kon doen deed hij het ook , kijk maar naar het geld achter houden van geld.
  Wie betaald eigenlijk de baby pop ,toch niet de bv dit betalen ze toch wel zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *