Stefanie wordt tante!

Stefanie wordt tante!

Vanmorgen heeft Stefanie post van het thuisfront ontvangen, deze nam ze op haar bed door. Ook werd haar iets bijzonders medegedeeld…

Bas zat bij Stefanie en ze las het een en het ander voor, ik moet begin mei volgend jaar naar huis. Nee dat kan niet antwoordt Bas. Ja gaat Stefanie verder, je stemt maar op mij ik ga me gewoon k*t gedragen. Dat doe je al aldus Bas, Stefanie lacht en neemt haar post verder door. Ook heeft ze een cadeautje gekregen, dit opent ze en laat ze aan Gina zien die ook op de vide is. Het zijn baby sokken met de boodschap I love tante. Stefanie valt stil en wordt even emotioneel. De tranen rollen over haar wangen en Wim besluit haar te troosten. Als de emotionele perikelen verdwenen zijn neemt ze nog meer post door. Zo krijgt ze informatie over andere bewoners waaronder Cees. Ze lacht als ze het leest maar zegt helaas niet hardop waar het precies over gaat. Ook wordt de liefde nog besproken, er wordt verder krijgt ze nog informatie over andere bewoners, ze moet erom lachen maar zegt niet hardop waar het precies over gaat… Ook de liefde wordt besproken, er wordt opgemerkt dat haar prins waarschijnlijk op een ezel rijd en daarom niet zo snel is… Kortom positieve berichten voor Stefanie, een leuk begin van de dag dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *