Rowena is er he-le-maal klaar mee

Rowena is er he-le-maal klaar mee

Rowena zit even niet lekker in haar vel, ze besprak dit met Gabriëlle. Ze lijkt er even he-le-maal klaar mee te zijn…

Buiten spreekt Rowena haar frustraties tegenover Gabriëlle uit. Wat een gezeik zegt ze en geeft vervolgens aan dat ze denkt dat ze een beetje van haar roze wolkje af is. Ik ga ook niet met iedereen praten, rot op! gooit ze er verder nog uit. Gabriëlle vraagt zich af waarom Rowena zo boos doet. Rowena legt uit, Nou omdat niemand de ballen heeft om naar me toe te komen, dat vind ik heel jammer. Ook heb ik er moeite mee dat mensen mooi weer spelen maar achter mijn rug om slecht praten. Ineens zegt Rob rot op naar Amerika, alleen maar omdat ik Bjorn BJ noem. Waar the f*ck bemoeit hij zich mee? Aan alles is te merken dat ze helemaal klaar is met het gedrag van Rob. Maar het is niet alleen Rob, ook met Wim heeft ze problemen. Is het iets wat je voelt, of komt het door die opmerking van eergisteren? vraagt Gabriëlle vervolgens.Rowena geeft aan dat ze het voelt maar door die opmerking weet ze het zeker. Volgens Gabriëlle moet ze de mannen een keer aanspreken. En vervolgens vragen of er iets aan de hand is. Rowena antwoordt dat ze eerst eens moet afkoelen, wordt wellicht nog vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *