De ontgroening van Rianne

De ontgroening van Rianne

Rianne is vaste bewoner geworden, en iedere nieuwe bewoner krijgt een ontgroening. Karin had de eer om een ontgroening te verzinnen.

Zojuist heeft de nieuwste bewoner Rianne te horen gekregen wat ze moet doen. Zo kreeg ze de opdracht om binnen een uur een vuurplaats te bouwen en hier vuur in te maken. Vervolgens moet ze ervoor zorgen dat het vuur niet dooft en 24 uur lang zal branden. En daarboven op mag ze geen hulp krijgen van de andere bewoners. Rianne gaat na het aanhoren van haar ontgroening druk aan de slag en na een halfuur komt Jessie even kijken. Hij waarschuwt Rianne dat ze nog slechts dertig minuten de tijd heeft om de vuurplaats te bouwen en daarin een vuur te maken. Rianne reageert ontspannen, geeft Jessie een high five en ze zegt dat het goed zal komen.  Nadat de vuurplaats is gebouwd, loopt Rianne naar binnen om stro te pakken waarmee ze het vuur wil aanwakkeren. Daar krijgt ze een tip van Ruud om kartonnen dozen te gebruiken, omdat deze beter fikken. Rianne besluit het advies van Ruud op te volgen en neemt samen met het stro ook een kartonnen doos mee naar buiten.  Terwijl Rianne het vuur probeert aan te krijgen, komt Jessie opnieuw een kijkje nemen. Hij ziet dat Rianne druk in de weer is met aanmaakblokjes en vertelt dat hij het haar nog veel moeilijker had willen maken. Als het aan mij lag had je niet eens een aansteker mogen gebruiken. Vervolgens loopt hij naar het cordwood om vanaf daar verder te kijken naar de ontgroening.  Zal Rianne haar ontgroening succesvol doorstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *