Jessie en Billy spraken over een rumoerige dag

Jessie en Billy spraken over een rumoerige dag

We blikken nog even terug op wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Jessie lag in het cordwood zijn verjaardagspost te lezen tot Billy bij hem kwam liggen om een rumoerige dag te bespreken. Het was namelijk erg onrustig in Utopia toen bekend werd dat zij en Jessie gezoend hebben met elkaar.

Terwijl Jessie van zijn verjaardagspost geniet komt Billy bij hem liggen en kruipt tegen hem aan. Al snel gaat het gesprek wederom over de beruchte nacht die ze achter de rug hebben. Billy zegt dat het allemaal wel goed komt met Ruud, maar dat het nu iets meer tijd nodig heeft. Jessie reageert dat hij zich bij dit gedoe betrokken voelt. Volgens hem is het iets tussen haar en Ruud. Je sleurt me nu in het verhaal mee grapt hij daarna. Billy lacht en zegt  dat het haar spijt. Je hebt wel een kut verjaardag voegt ze eraan toe. Echter is Jessie het daar niet zo mee eens. Hij begon goed benadrukt hij. Doelend op de bewuste zoen en wat er daarna nog meer gebeurde. De twee spreken nog even door over wat er gebeurd is. En komen uiteindelijk tot de conclusie dat de situatie moeilijk is. Maar afstand waar de twee eerder over spraken lijkt niet echt meer te gebeuren… We zullen waarschijnlijk dus weer met nieuwe berichten over het “stelletje” Jessie en Billy schrijven. Hou je de website in de gaten voor al het laatste Utopia nieuws? Wil je niets meer missen? Volg ons dan gratis en voor niets op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Petra at 11:30

    Ach… We leren een andere, lief en zorgzame kant van Jessie kennen, en dat is mooi om te zien! Billy zag ik liever als de vrolijke Billy, van de eerste dagen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *