Jessie en Rianne evalueren het 1000 dagen feest

Jessie en Rianne evalueren het 1000 dagen feest

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia en het 1000 dagen feest waar we al over schreven zit er weer op. Jessie en Rianne besluiten alles eens te evalueren, en dan met name de rol van de bewoners.

Zo vindt Jessie dat gisteren een aantal bewoners niet hun volle inzet hebben getoond. En vertelt dat hij veel taken van Benjamin heeft overgenomen en vraagt zich af wat hij dan gisteren heeft gedaan. Rianne is het met Jessie eens over de inzet van de bewoners. Gisteren moest ik op één plek staan maar moest uiteindelijk overal naar toe lopen omdat anderen niet op hun plek bleven staan. Het stoort me dat sommige bewoners zo graag op het podium willen staan en elke kans pakken om dat te doen geeft ze dan toe. Het lijken wel sterallures, echt niet normaal vervolgd ze geïrriteerd. Daarna vertelt Rianne nogmaals tegen Jessie dat ze veel moeite heeft gehad om het evenement van de grond te krijgen en ook geen waardering vanuit de groep voelt. Dit doet mij pijn. Jessie adviseert om een evaluatie van het feest met de groep te doen, maar het anders aan te pakken dan normaal. Zo lijkt het hem handig om individueel de bewoners aan te spreken en te pijlen wat ze zelf van het feest en de inzet vonden. Als ze het namelijk met de hele groep tegelijk gaan bespreken, zullen ze niet alle oprechte meningen horen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *