Rianne en Ramona hebben een de dag al ruzie

Rianne en Ramona hebben een de dag al ruzie

De dag is vandaag niet zo heel gezellig in Utopia. Rianne en Ramona hebben vandaag namelijk steeds ruzie…

’s Ochtends vraagt Ramona hoe het met Rianne gaat. Rianne antwoordt dat het haar gekwetst heeft dat er dingen achter haar rug om zijn gezegd. Ramona wil op haar beurt weten wat ze precies gezegd heeft wat haar zo dwarszit. Rianne draait echter om de vraag heen. Ramona wil dat Rianne in het vervolg eerst naar haar toekomt om te vertellen wat haar dwarszit en niet eerst met Do erover praat. In de middag loopt Ramona weer richting Rianne. Ze zegt tegen haar dat ze respect heeft voor wat ze gedaan heeft tijdens het 1000 dagen feest. Maar benadrukt dat het geroddel tussen Rianne en Do haar nog steeds dwarszit. Even later gaat Rianne bij het rokersbankje zitten en praat met Jessie, Rowena, Bas, Do en Ruud over de ruzie met Ramona. Rianne legt uit dat Ramona vermoedt dat ze achter haar rug om heeft gepraat. Rowena en Jessie vragen aan Rianne en Do of dat zo is. De twee laten blijken dat het niet zo is. Ruud stelt vervolgens dat Rianne een irritatiefactor heeft en dat het nu bij Ramona een opstapeling van dingen is. Jessie vindt dat Ramona zich bij voorbaat al verdedigt. Bas vindt dat Ramona maar spoken ziet. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *