1000 dagen feest maakt een record omzet

1000 dagen feest maakt een record omzet

Gisteren was het 1000 dagen feest in Utopia. Inmiddels is alles weer opgeruimd en het geld geteld. De groep komt bijeen voor een korte bespreking. Zodra iedereen zit begint Rianne gelijk over het bedrag wat er is opgehaald. Er is maar liefst 32.262,56 euro is verdiend. Nog nooit heeft een evenement uit Utopia zoveel geld opgebracht en Rianne krijgt een applaus van haar mede bewoners. Jessie neemt vervolgens het woord over maar blijft wel realistisch. En vertelt wat de kosten zijn, namelijk negentienduizend euro. Dus uiteindelijk blijft er 13.168,80 euro over aan winst.We zijn dus nog niet verlost van de financiële crisis benadrukt hij. Maar het verlies is wel verminderd naar 4500 euro. Tot slot vraagt Jessie nog aandacht voor Cees. Hij zit bijna vijftien maanden in Utopia en heeft in de tussentijd veel zakgeld gespaard. Dit bedrag heeft hij echter moeten inleveren, net als de andere bewoners. Daarom oppert Jessie het idee om een mooi cadeau te kopen voor de oudste bewoner van de mini samenleving. Een heel mooi horloge stelt Cees zelf voor, en niemand heeft hier iets op aan te merken. En daarmee sluit het korte centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *