Rianne doet een poging om onderlinge irritaties te sussen

Rianne doet een poging om onderlinge irritaties te sussen

Nadat bekend is geworden dat het 1000 dagen feest flink wat omzet heeft gegenereerd nam Rianne ook nog even het woord. Rianne doet namelijk een poging om de onderlinge irritaties rondom haar te sussen.

Rianne geeft de hele groep een groot compliment voor al het werk dat zij gisteren samen hebben verricht. Er lag erg veel druk op mijn schouders en ik ben tot het gaatje gegaan benadrukt ze. Ik vond het wel moeilijk om anderen aan te sturen en mijn manier van leidinggeven was voor sommigen een bron van irritaties legt ze verder uit. Ik hoop dat jullie begrijpen dat de nare gevoelens mij nu een beetje achtervolgen. Billy reageert vervolgens dat ze het hartstikke goed heeft gedaan en steekt haar een hart onder de riem door te zeggen dat zij in ieder geval super trots op haar is. Jessie vindt er ook wat van, volgens hem zou Rianne de onderlinge irritaties onderling uit moeten praten. Vervolgens wordt het onderwerp positief afgesloten met wederom een applaus voor Rianne. Jij moet nu eens wat rust gaan nemen dame zijn de slot woorden van Cees. Denk jij dat haar verzoek om vergiffenis is gelukt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *