Rianne voelt zich niet gesteund door haar mede bewoners

Rianne voelt zich niet gesteund door haar mede bewoners

Zojuist schreven we al over de bijeenkomst van het 1000 dagen feest. Er is nogal wat binnen gehaald qua inkomsten. Waar je hier meer over terug kunt lezen. Tijdens deze bijeenkomst liet Rianne ook al doorschemeren dat ze het moeilijk gehad heeft met de organisatie. En hoopt dan ook dat er begrip is voor haar gedrag en deed een verzoek tot vergiffenis. Weinig bewoners reageerde hier echt op. Jessie wel, volgens hem had ze het beter kunnen bespreken. Na de bespreking besluit Rowena eens met Rianne te praten omdat ze voelt dat er toch nog iets is.

Rowena volgt Rianne die naar buiten is gelopen. Ze vraagt aan haar wat er aan de hand is. Ik heb namelijk het gevoel dat je ziel schreeuwt maar er verder niets uit komt legt ze verder uit. Je kropt alles op en kan het niet uitten. Rianne reageert dat ze het moeilijk heeft gehad tijdens de voorbereidingen voor het 1000 dagen feest. Ik vond het erg vervelend dat ik weinig steun kreeg van rest. En ik kreeg daardoor het gevoel dat ik alles zelf moest doen voegt ze eraan toe. Ook had ik het gevoel dat er achter mijn rug om over mij gesproken werd. Volgens Rowena is iedereen erg blij is met de bijdrage van Rianne en ze vinden dat ze het super heeft gedaan. In Utopia wordt er nu eenmaal gepraat over elkaar, maar dat hoeft niet altijd negatief te zijn benadrukt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *