Weinig Utopia nieuws door technische storing

Weinig Utopia nieuws door technische storing

Je zult vast wel denken geen Utopia nieuws vandaag? Klopt, de streams hebben kuren die momenteel weer opgelost zijn. Lange tijd was de stream wat moeilijk te volgen. Eigenlijk niet tot nauwelijks zullen we maar zeggen. Wat overigens een hoop geklaag van fans opleverde. En terecht.  Enfin, inmiddels zijn de problemen naar eigen zeggen weer opgelost zoals in onderstaande verklaring te lezen is. Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen vanuit Utopia in de gaten voor je. Hou onze site dus in de gaten, hopelijk tot snel…

“Het technische onderhoud duurde langer dan gepland, maar inmiddels lijken alle problemen rondom sommige audio- en videokanalen opgelost.

Onze excuses voor het ongemak. “

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:19

    Storing? Laat ik dat nou niet geloven en ik denk velen met mij. Ja we hebben weinig kunnen zien in de nacht en de volgende dag vlogen de streamlocks om de oren. Bleek heel duidelijk uit dat wij veel dingen niet mochten horen of zien.Stroring? De stallen en buiten konden we wel zien! Als er werkelijk een storing was geweest hadden we dat ook niet kunnen zien.En volgens mij hebben ze een vertraging van een paar minuten ingebouwd. We kunnen dus niet alles direct live zien.Ze hebben nu de tijd als er iets gezegd word (wat dan ook) direct een SL doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *