Lees hier wat er tijdens de storing allemaal gebeurde

Lees hier wat er tijdens de storing allemaal gebeurde

Door de technische storing van vandaag hebben we niet heel veel over Utopia geschreven. Inmiddels is deze grote storing voorbij. Tijd om te schrijven wat er zoal gebeurd is vandaag.

Cees is druk bezig geweest met het opruimen van de keuken. Maar dit roept de nodige frustraties bij hem op. Als Ruud in de keuken komt is hij dan ook de persoon die de frustraties van hem aanhoort. Het stoort Cees namelijk dat er niet goed met het eten wordt omgegaan en dat hij vaak voedsel moet weggooien.

Maar Cees is niet de enige die zondag als opruimdag gebruikt. Ook Bas en Do gaan aan de slag bij de  vogelvillage. Samen knappen ze de boel op. Bas gebruikt de hogedrukspuit om de stenen bij de waterval weer mooi wit te krijgen. Na een goed 1000 dagenfeest afgelopen vrijdag bestaat Utopia morgen écht 1000 dagen. Een bijzondere dag die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Er komen maar liefst tien oud Utopia bewoners naar de loods om te lunchen. De voorbereidingen hiervoor zijn al bezig. Vooral Cemal en Cees zijn hier mee bezig. Victoria is ondertussen ook druk aan het schoonmaken.

Jessie zondert zich wat later af van de groep. Met muziek in zijn oren staart hij naar een leeg vel papier. Hij wil zijn post schrijven maar weet niet waar hij moet beginnen. Verder zien we Ruud knuffelen met Rowena maar ook met Bender. Samen met Bender ligt hij in het gras. En dat was het tot nu toe weer even. We komen spoedit weer terug met meer nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *