Afgelopen avond kwamen de bewoners bijeen om te praten over behaalde projecten

Afgelopen avond kwamen de bewoners bijeen om te praten over behaalde projecten

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zoals velen weten staat de  bv 15.000 euro in de min en de bewoners zijn hard aan het werk om daar wat aan te veranderen. Gisteren is er hard gewerkt aan verschillende projecten, die er voor moeten zorgen dat er meer geld in de kas komt. Do riep afgelopen avond de bewoners bij elkaar zodat ze met elkaar kunnen delen waar ze mee bezig zijn geweest. Ze vindt het tijd voor een beetje positieve energie en hoopt dat de groep enthousiast wordt van elkaar. Ze begint met de mededeling dat Victoria oorbellen heeft gemaakt en dat Bas en zij hard bezig zijn geweest met het bouwen van een kas. Ook Ruud is bezig geweest met fashion, hij heeft een BENDR truienlijn opgezet. Romy, Billy en Gina dragen de truien en showen ze vervolgens op tafel. Voor het project van Ramona moeten de bewoners naar buiten. Ramona is namelijk in de weer geweest met het theater. Alle bewoners volgen haar  naar buiten om te zien waar zij zo hard voor heeft gewerkt. Daar is ook Romy’s werk te bewonderen, zij heeft een programmabord gemaakt voor de markt van aanstaande zondag. Tot zover het positieve nieuws, dadelijk verschijnt er een bericht met wat negatiever nieuws. Jessie had namelijk ook nog wat te melden maar dat is een nieuw nieuwsbericht waard. Laten we hopen dat de bewoners er de komende tijd van alles aan doen om uit de schulden te komen. Denk jij dat het ze gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *