Romy besluit met Cemal te praten over hun relatie

Romy besluit met Cemal te praten over hun relatie

En wederom een berichtje over Romy en Cemal. Romy liet vanmorgen al weten dat ze twijfels heeft over haar vriend Cemal. Een paar uur later besluit ze met haar vriendje dit te bespreken…

Want sinds Cemal gisteren terug is gekomen uit Turkije, gaat het niet lekker tussen hem en Romy. Romy had gehoopt dat het nadat de twee een weekend uit elkaar waren geweest, weer goed zou gaan met hun relatie. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Romy heeft kort gezegd niet meer het gevoel goed te kunnen praten met Cemal. Dit omdat hij volgens Romy in zijn eigen wereld leeft. En dat doet haar pijn. Later op de dag heeft ze een zelfde gesprek met Rowena, die haar adviseert met Cemal te gaan praten.

Wat later confronteert Romy Cemal met haar gevoelens. Ze vindt het lastig dat de twee hun gevoel niet met elkaar delen. Ook merkt ze op dat Cemal zijn gevoel wel uit bij anderen maar niet bij haar. Ik ben gek op je, maar ik merk dat ik een bepaalde connectie mis. Cemal reageert verbaast. Hij snapt niet goed wat Romy bedoelt en hij zegt dat ze dit gesprek al vaker gevoerd hebben, maar dat dat telkens niets oplevert. Ik heb veel meegemaakt de afgelopen dagen en moet dit verwerken, maar ik krijg nu het gevoel dat ik niets goed doet bij jou. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *