Ramona en Romy krijgen een oppeppertje van Billy

Ramona en Romy krijgen een oppeppertje van Billy

Tijd voor weer wat nieuws in Utopia. Billy geeft een oppeppertje aan Ramona en Romy. Romy en Ramona zijn hard aan het werk voor de markt van aanstaande zondag. Omdat beide dames het af en toe moeilijk hebben, heeft Billy besloten wat liefs voor ze te doen. Billy heeft daarom een foto van hen drieën afgedrukt en een lief tekstje op de achterkant geschreven. Blij gaat ze naar Romy om haar dit cadeautje te geven. Romy reageert heel blij en geeft Billy een dikke knuffel. Ook Ramona krijgt dit presentje van Billy. Ramona reageert net zo blij als Romy en zegt de foto boven haar bed te zullen hangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *