Jessie noemt Ramona Dramona

Jessie noemt Ramona Dramona

Ramona heeft de marktdag geannuleerd en daardoor lopen de emoties hoog op. Vooral Ramona zelf is en blijft na de uit de hand gelopen bijeenkomst gefrustreerd.

Buiten geeft Bas Ramona een knuffel, waarna ze haar gevoelens nogmaals uit. Ze zegt dat het de afspraak was om om tien uur aan het werk te gaan en dat ze dat niet ziet gebeuren. Zo zitten Jessie en Ruud Bender truien te bestellen, maar die bestelling zal niet op tijd zal arriveren voor markt. Dit is volgens Ramona nu dan ook geen prioriteit. Ik ben gestrest en zou graag zien dat iedereen zich aan de gemaakte planning houdt voegt ze eraan toe. Vervolgens raakt Ramona met Karin in gesprek. Karin vindt dat ze beter naar Jessie toe had kunnen gaan om duidelijkheid te vragen. Dit schiet bij  haar in het verkeerde keelgat. Wanneer Jessie ook in het gesprek verzeild raakt, zegt hij dat hij het overdreven vindt van Ramona en dat hij heus wel aan zijn taken toekomt. Hij vindt dat Ramona haar gevoelens opkropt en dat nu de bom ontploft. Hij vindt dat ze onnodig veel scheldt, maar is hier niet van onder de indruk. De twee gaan met ruzie uit elkaar. Dag Dramona zegt Jessie als ze elkaar even later weer ontmoeten. Ramona reageert hier geen zin in te hebben en Jessie is dit met haar eens. Hij klopt haar op de schouder en vraagt of ze weer normaal kunnen doen tegen elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *