De marktdag in Utopia is abrupt beëindigd

De marktdag in Utopia is abrupt beëindigd

Vandaag staat de marktdag op het programma. De bedoeling was iedereen keihard aan de slag zou gaan met de voorbereidingen van de Join The Parade markt. Maar daar is een abrupt einde aan gekomen.

De dag gaat namelijk niet zoals verwacht, de irritaties lopen bij een aantal bewoners hoog op omdat zij vinden dat er door sommigen niks gedaan wordt. Vooral Ramona is woedend. Ze blaast de marktdag per direct af. Ramona besluit dan ook om de bewoners bij elkaar te roepen. En geeft aan dat ze boos is omdat ze niet voor niks een planning heeft gemaakt. Het frustreert haar dat niet iedereen op zijn plek aan het werk is. Volgens Ramona zijn er maar vijf mensen daadwerkelijk aan het werk. Vervolgens ontstaat er een grote discussie. De bewoners praten door elkaar heen. Een deel is het met Ramona eens, een ander deel vindt het niet terecht dat ze boos is. Romy en Rowena laten weten dat ze enige tijd niks hebben gedaan omdat ze niet lekker in hun vel zitten. Kevin oppert vervolgens dat dit dan op tijd moet worden aangegeven. Als Ramona het woord weer neemt om nogmaals duidelijk te maken hoe belachelijk ze de situatie vindt wordt ze emotioneel. Met de tranen in haar ogen loopt ze weg. Victoria probeert de groep het te laten uitpraten, maar dit lukt helaas niet. Uiteindelijk gaan de bewoners, redelijk gefrustreerd uit elkaar. Sommigen gaan weer aan het werk anderen niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *