Romy heeft het gevoel dat Cemal haar niet ziet staan

Romy heeft het gevoel dat Cemal haar niet ziet staan

Cemal is gisteren teruggekomen uit Turkije waar hij zijn vader voor het eerst heeft gevonden. Hij kreeg een warm onthaal van Romy die hem in de armen vloog en vertelde hoe erg ze hem had gemist. Maar Romy zelf vindt de terugkomst van Cemal erg tegenvallen en lijkt te twijfelen aan hem…

Terwijl Billy en Romy buiten aan het verven zijn bespreken de twee deze kwestie. Romy zegt dat ze teleurstelling voelt. Ik ben blij dat Cemal terug is maar het is niet zoals verwacht. Dit komt doordat Cemal volgens haar nog in zijn eigen wereldje leeft, door alles wat hij de afgelopen dagen heeft meegemaakt. Ik kon bij hem ook geen steun vinden toen Benjamin vertrok gaat ze verder. Toen had ik een arm om me heen nodig. En ik had niet het gevoel dat ze goed met Cemal kan kletsen en dit vindt ze jammer. Hij ziet mij niet voegt ze eraan toe. Ik wil gewoon een volwassen gesprek maar dit heeft hij niet door. En dat vind ik wel erg vervelend… Vindt jij de twijfels van Romy terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 14:20

    Ik vind het niet terecht van Romy,
    de ene keer zeurt ze dat hij constant aandacht wil en dat zij daar geen zin in hebt en nu zeurt ze weer
    dat hij te weinig aandacht geeft. wat wil ze nou op haar wenken aandacht en op haar wenken niet.
    pfffff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *