Cemal is weer terug in Utopia

Cemal is weer terug in Utopia

Cemal is een paar dagen bij zijn vader geweest in Turkije maar vandaag is hij weer teruggekeerd naar Utopia. Wanneer Cemal het terrein op loopt, is Jessie de eerste die hem ziet. Maar al snel heeft ook Romy in de gaten dat hij is teruggekeerd en ze vliegt hem in zijn armen. Vervolgens lopen ze samen richting de loods. Eenmaal binnen drukt Cemal op de toeter, want hij heeft heel veel te vertellen over zijn reis. En nadat alle bewoners op de banken hebben plaatsgenomen, vertelt Cemal hij erg zenuwachtig was om zijn vader te ontmoeten. De zoektocht was erg lastig dit omdat hij alleen de naam van de wijk had en de Turkse taal niet spreekt. Toch heeft hij uiteindelijk de juiste straat kunnen vinden en toen was het moment daar. Na 22 jaar ontmoette Cemal eindelijk zijn vader. Het was een emotioneel, maar warm onthaal. Cemal vertelt verder dat het geweldig voelde om eindelijk zijn vader in zijn armen te kunnen sluiten. En voegt eraan toe dat hij veel op zijn vader lijkt qua innerlijk en uiterlijk. Naast zijn vader heeft hij ook zijn stiefmoeder en halfzusje ontmoet. Ze hebben goed gepraat en Cemal heeft antwoorden op zijn vragen gekregen. Het afscheid nemen was moeilijk, maar vader en zoon zullen zeker contact met elkaar houden. Een toffe ervaring voor Cemal dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *