Benjamin gaat vandaag Utopia definitief verlaten

Benjamin gaat vandaag Utopia definitief verlaten

Nadat Cemal over zijn reis uit Turkije heeft vertelt, heeft Benjamin ook nog iets aan de groep te vertellen. Benjamin wil namelijk Utopia verlaten!

Vandaag zit Benjamin zestien maanden in Utopia en dat vindt hij een mooi moment om naar huis te gaan, laat hij de groep weten. Wanneer de bewoners het nieuws te horen krijgen, is Romy de eerste die in tranen uitbarst. Benjamin legt met een trillende stem uit dat hij veel heeft geleerd en dankbaar is dat hij dit heeft mogen meemaken.  Vervolgens leest hij van een briefje voor wat zijn hoogtepunten zijn geweest. En drukt de bewoners op het hart dat elke bewoner potentie heeft en iets toevoegt aan de samenleving. Tot slot vraagt Benjamin aan Ruud of hij Sasha wil adopteren, en hij twijfelt geen moment. Tuurlijk antwoordt Ruud dan ook. Nadat Benjamin zijn speech heeft afgerond, vliegt een groot deel van de groep hem huilend in de armen. Benjamin zal vandaag nog Utopia verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 15:55

    Dit nieuws maakt mij verdrietig en zo onverwacht is dit besluit van hem.
    Dat bewijst weer eens temeer dat Benjamin een waardevol persoon is.
    Rustig en betrouwbaar, over het drinken van alcohol wil ik het absoluut niet hebben, dat reken ik hem niet aan. Maar hij was een hele aardige gast en zéér jammer dat hij Utopia verlaat 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *