Billy kan niet volledig voor Jessie gaan

Billy kan niet volledig voor Jessie gaan

Nog een nieuwsberichtje van afgelopen avond, want door het vertrek van Benjamin uit Utopia en Cemal die terug kwam uit Turkije hebben we er nog geen tijd voor gehad om dat te omschrijven. Afgelopen avond hadden Billy en Jessie nogal wat onenigheid. En in de nacht hebben de twee nog een kort gesprekje gehad over alles  wat er gebeurd is. Billy zoekt dan ook Jessie op en laat hem weten dat ze hem nooit opzettelijk heeft willen kwetsen. Het is niet mijn bedoeling geweest om je het gevoel te geven alsof je alles fout doet. Jessie antwoordt dat afstand houden niet werkt omdat hij nog verliefd is. Maar toch vindt hij het goed dat ze met de relatie stoppen. Ik ben gebroken en wil rust vinden benadrukt hij. Billy is het hiermee eens en benadrukt dat ze niet in staat is om volledig voor Jessie te gaan. Betekend dit een definitief einde van Jessie en Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *