Benjamin heeft zojuist Utopia verlaten

Benjamin heeft zojuist Utopia verlaten

Benjamin heeft verkondigt dat hij Utopia vandaag zal verlaten. Inmiddels heeft hij de mini samenleving al verlaten. De reacties en alles over zijn vertrek lees je in dit bericht terug.

Jacco, Jessie en Karin lopen naar buiten terwijl Jacco in tranen vertelt dat hij het moeilijk vindt. Karin en Jacco zijn het ermee eens dat Benjamin een mooi mens is en ze blikken terug op zijn lijstje met hoogtepunten, die voornamelijk goede doelen bevat. Ook Romy is ontroostbaar. Ramona komt naast haar zitten en probeert haar gerust te stellen. Romy vindt het jammer dat Benjamin het zo kort van tevoren laat weten, waardoor ze niet uitgebreid afscheid kan nemen. Billy gaat het gesprek met Benjamin aan. Ze vindt dat hij het goed gedaan heeft in Utopia. Je kunt trots terugkijken op jouw periode hier voegt ze eraan toe. Je bent een goede gast met een goed hart benadrukt ze.  Ramona, Rowena en Kevin praten in de woonkamer ook over wat Benjamin voor de groep betekent. Ze zijn het ermee eens dat Utopia een sterke, stabiele kracht kwijt is. Ramona merkt op dat ze een beetje verdrietig is en zal hem erg missen. Do vindt  dat er weinig mensen zijn zoals Benjamin. Ze ziet liever andere mensen vertrekken dan hij. Ze vindt dat er veel dezelfde personen zijn in Utopia en Benjamin anders is.

Benjamin is ondertussen bezig met het pakken van zijn spullen. Ondertussen verzamelen de bewoners zich om hem heen om herinneringen op te halen. Het is een emotionele bijeenkomst op de vide en er vloeien tranen, maar er wordt ook veel gelachen. Wanneer alle spullen zijn ingepakt trekt Benjamin zijn jas aan. Dit keer wordt de traditionele foto voor de loods genomen, want dat is wat hij graag wil. En nadat de foto is gemaakt loopt de groep gezamenlijk richting de uitgang. Eenmaal bij de poort aangekomen is het écht tijd om afscheid te nemen van Benjamin. Er wordt veel geknuffeld en wederom vloeien er veel tranen. Zorg voor elkaar! roept Benjamin, terwijl hij de poort opent en naar buiten loopt. Zijn Utopia avontuur is definitief ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Pip at 16:44

    Zonde! Heel erg jammer! Benjamin was nooit overdreven aanwezig maar als hij nodig was dan stond hij daar. En als hij het oneens was dan liet ie zich gelden. Vind ik persoonlijk een goeie kracht. Men besprak hem wel vaker als nixnut, maar hij is een denker he. Die kan bewegingsloos op bed liggen terwijl het hoofd sprintjes trekt bijt leven. Tja, tis maar joe je t ziet maar reken maar dat het a hell of a job kan zijn

  2. Jeannet at 15:40

    Ik vind het ook enorm jammer dat Benjamin eruit is gegaan, het was een van de stabiele mensen waar je altijd van op aan kon. Al met al een sympathieke persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *