Het korte centraal van 24 oktober

Het korte centraal van 24 oktober

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om wat te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het korte centraal van 24 oktober terug.

Opening centraal & financiën
Jessie opent het centraal. Hij vertelt dat hij samen met Kevin de crediteurenlijst heeft bijgewerkt. De bv staat op dit moment 15.000 in de min. Jessie wil graag weten waar de bewoners mee bezig zijn om geld te verdienen. En pakt een lijstje erbij die twee maanden geleden is gemaakt, waarin alle projecten om geld te verdienen zijn opgeschreven. De bewoners bespreken samen hoe ver ze zijn met de projecten en welke projecten niet door zijn gegaan.

Utopia markt
Morgen hebben Ramona en Do een marktdag, waarop alle voorbereidingen voor de markt worden getroffen. Ramona merkt op dat ze hulp nodig hebben bij het zoeken van stands. De bewoners geven een aantal ideeën voor culturele stands die ze bij deze editie van de markt vinden passen. Gina zegt dat ze één persoon tekort komt bij Le Luifel, aangezien Benjamin er niet meer is. Ze stelt voor om Kevin er neer te zetten. De bewoners bespreken daarna de indeling van de verdere taken.

Quiz
Dan begint Ramona over het houden van een quiz. Het lijkt haar leuk om morgen een quiz te houden, met vragen over alle markten. Ze wijst Gina en Bily aan om de vragen op te stellen.

Artiesten
Rowena vertelt dat de mogelijkheden voor haar als artiest erg beperkt zijn. Ze wil graag een mixtape maken, maar heeft niet de benodigde spullen daarvoor. Ze laat de groep weten dat ze zal kijken naar oplossingen hiervoor. Billy stelt voor om Jacco meer ruimte te geven om vaker op te treden. Ze vindt dat hij het erg goed doet op het podium en ze ziet dat hij opleeft tijdens optredens.

Victoria’s teksten & einde centraal
Victoria is gevraagd om een trouwbelofte te schrijven. Daardoor is ze op het idee gekomen om tekstjes voor bruiloften, geboorte en rouwkaartjes op aanvraag te maken. De groep reageert positief en vindt het een leuk idee. En daarmee eindigt het centraal van vandaag positief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *