Er is veel te veel geld uitgegeven aan de boodschappen

Er is veel te veel geld uitgegeven aan de boodschappen

De boodschappen zijn in Utopia bezorgd. En Jessie heeft deze afgerekend, maar dit is wel iets duurder dan verwacht. Wat op zich niet zo goed uitkomt dit omdat de bewoners in de min staan. Om precies te zijn 15.000 euro zoals zojuist in het centraal vertelt is. Nadat Jessie heeft betaald voor de boodschappen loopt hij naar Gina toe om te vertellen over het onverwachts hoge bedrag. De bv heeft namelijk voor de boodschappen van de laatste twee weken 1428 euro neer moeten leggen. Gina schrikt als ze dit bedrag hoort en laat weten dat ze niet begrijpt hoe dit is gebeurd. Jessie rekent uit dat er per week bijna  315 euro teveel is uitgegeven, want het wekelijkse boodschappenbudget bedraagt slechts 400 euro. Wanneer Jessie wegloopt mompelt hij geïrriteerd dat alles vanaf nu gecontroleerd moet worden omdat het anders fout gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *