De Utopiaan van het jaar moet niet met schulden zitten volgens Jessie en Victoria

De Utopiaan van het jaar moet niet met schulden zitten volgens Jessie en Victoria

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Gisteren werd al duidelijk dat de bewoners flink in de min staan. Namelijk zo’n 15.000 euro. Afgelopen avond hadden Jessie en Victoria hier een gesprek over. De twee beginnen over de boodschappen. Rowena gaat vanaf nu de lijsten maken voor de groenten die besteld moeten worden. Dit heeft Jessie met haar en Ruud overlegd. Jacco en Karin gaan de rest van de boodschappen doen. Hier hebben ze in het begin wel hulp bij nodig aldus Jessie. Zij moeten er voor zorgen dat ze niet over het budget van 130 euro per week gaan. Jessie en Victoria halen vervolgens de facturen tevoorschijn die nog betaald moeten worden. De factuur van Romy’s verjaardag komt ook ten sprake. Er is op die dag een sushi bestelling gedaan. De twee vinden dat ze dit voortaan in tijden dat je flink in de min staat, niet meer moeten doen ondanks de flinke korting die ze kregen. Victoria wil dat de groep voortaan een schema heeft om structuur te krijgen. Het liefst wil ze vanaf november voor iedereen een 40-urige werkweek. Jessie vindt dat er op dit moment geen bewoners kunnen zijn die niks te doen hebben. Ze moeten er binnen acht weken voor zorgen dat de Utopiaan van het jaar niet met een schuld naar huis gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *