Do roept iedereen bij elkaar voor de marktdag

Do roept iedereen bij elkaar voor de marktdag

Afgelopen avond is er nog meer gebeurd. Want Do wilde even iedereen bij elkaar hebben voor een kleine vergadering. De marktdag wil ze even bespreken. Deze gebeurtenis staat vandaag op het programma.

Als alle bewoners zich op de banken hebben verzameld neemt Do het woord. En vertelt de bewoners dat marktdag op het programma staat. Dit houdt in dat iedereen zich in zal zetten voor de Join The Parade markt van 30 oktober.  Verder vertelt ze dat ze een schema heeft gemaakt voor morgen waarop staat wat er allemaal moet gebeuren. En leest voor wie welke taak heeft. Ook wil ze bespreken of er nou wel of niet een nieuwe groepsfoto gemaakt zal worden. Ze komen samen tot de conclusie dat ze eerst de stapel oude groepsfoto’s zullen verkopen. Iedereen moet om 10:00 uur klaar zijn. En Do maakt nog even goed duidelijk dat iedereen dan lekker aan de slag gaat. De bewoners zijn het met haar eens en stemmen toe hard te gaan werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *