Billy en Jessie over de gespannen sfeer tussen elkaar

Billy en Jessie over de gespannen sfeer tussen elkaar

Wederom een berichtje over Billy en Jessie, want hoe zit het nou precies tussen de twee? Na de grote ruzie tussen Jessie en Billy eergisteren besluit Jessie afgelopen ochtend de eerste stap te zetten. Eergisteren liet hij weten er écht klaar mee te zijn. Met Victoria heeft hij een goed gesprek gehad, waarin hij weinig goede woorden over had voor Billy. In de badkamer maakte Jessie afgelopen avond excuses voor de gemene opmerkingen die hij heeft gemaakt. Billy knuffelt hem en antwoordt dat alles, vroeg of laat wel goed komt. Vervolgens doen de twee de hele dag normaal tegen elkaar. Na het avondeten treffen de twee elkaar in de paarse kamer. Ze geven beiden aan zich erg goed te voelen. Billy zegt dat ze het fijn vindt dat ze het hebben uitgepraat en Jessie reageert dat hij het niet leuk vindt als ze ruzie hebben. Maar geeft ook toe bang te zijn voor meerdere ruzies. Wij kunnen nu zelfs over de boodschappen ruzie hebben gaat hij verder. Volgens hem komt dit door de gespannen sfeer die er tussen hen hangt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Scarlet at 11:29

    Die gespannen sfeer komt door die Billy. Dat mens heeft rare buien, dan aardig, dan weer plotseling uit haar vel springen. Denkt dat ze heel wat is daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *