Er moet veel meer gewerkt worden in Utopia

Er moet veel meer gewerkt worden in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen, en vandaag wordt de financiële crisis waarin de bewoners zich bevinden besproken. Logisch, de bewoners staan ook immers 15.000 euro in de min…

Jessie loopt vanochtend vroeg richting het koffieapparaat. En zegt tegen Do dat hij het soms mist om vroeg op te staan, te douchen en aan het werk te gaan. Do is het hiermee eens, ook zij vindt het lekker om vroeg aan de slag te kunnen. Toch is het anders hier voegt ze eraan toe. Ik zou namelijk niet weten wat we acht uur lang achter elkaar kunnen doen in Utopia. Maar dit is precies wat Jessie bedoelt. Dat zou dus wel moeten benadrukt hij. Ook Gina en Victoria bespreken het werken in Utopia. Gina heeft het ook met Do over een veertigurige werkwerk gehad, maar Do had toch liever een werkweek van dertig uur. Gina vindt dit maar krom. Als je thuis een schuld zou hebben zoals de bewoners, zou je zeven dagen per week moeten werken. Gina zegt het mooi te vinden als alle neuzen dezelfde kant op gaan staan en er geld wordt verdiend voor de bv. Ze is ook verbaasd over het feit dat mensen niet veertig uur per week zouden kunnen vullen. Zij heeft namelijk genoeg te doen. Victoria is het met haar eens. Vanmiddag tijdens de bv bespreking hebben ze het er weer over met de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *