Marktdag staat vandaag op het programma

Marktdag staat vandaag op het programma

De ochtend is alweer voorbij, maar wat gebeurde er allemaal nog meer in huize Utopia? We hebben het in dit bericht voor je samengevat.

Jessie en Do zijn de eerste die wakker zijn. Rustig beginnen ze aan hun dag. Do maakt zich klaar in de badkamer en Jessie kruipt achter de computer. Wat later spreken de twee elkaar achter de bar over werken in Utopia. Waarover je hier meer kunt lezen. Niet veel later staan Billy, Romy, Cemal en Kevin ook op. Iedereen maakt zich klaar voor de marktdag. De bewoners zullen met zijn allen aan de slag gaan voor de markt van 30 oktober. Verder is het spitsuur in de douche. De bewoners willen zich allemaal opfrissen voor de marktdag. Een aantal bewoners lopen wat later rond in een Bender trui. Vandaag wordt ook nog de kas van Bas en Do gebouwd. Al vroeg komt er iemand langs om hen daarbij te helpen. En dat was het weer zo’n beetje. We komen zo meteen weer terug met meer Utopia nieuws. Hou je de website in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:49

    Ik kan het allemaal niet meer zo goed volgen we staan 15.000 euro rood maar er wordt weer wel een kas gebouwd bij Bas levert niets op bij dit stel kost het alleen maar geld. Verder zijn er heel wat bewoners alleen maar om op bed te liggen en volop de boel uit te { vreten} walgelijk om te zien dat er maar weinig zijn die echt de schuld willen wegwerken.Wat een voorbeeld voor de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *