Bas en Do willen langer slapen en niet vroeg opstaan

Bas en Do willen langer slapen en niet vroeg opstaan

We schreven net al over de bewoners die muzikaal bezoek hadden. Na het kleine optreden kwamen de bewoners nog even bijeen om wat te bespreken. Wat precies lees je in dit bericht terug.

De planning van morgen werd namelijk nog even doorgenomen. Victoria neemt het woord en meldt dat het een fijne werkdag is geweest. Ze hoop dus dat het morgen ook zo goed zal gaan. Ook vertelt ze hoe goed het gaat met de verkoop van de BENDR. trui. Morgenochtend is het de bedoeling dat alle bewoners weer tussen 07:30 en 08:00 uur wakker worden. Vervolgens neemt Ramona de verdere planning door. En vertelt wat er nog allemaal voor de markt moet gebeuren. Bas wil toch nog even terugkomen op het vroege opstaan. Hij en Do zien dit niet zitten, dit omdat ze tot laat bezig zijn geweest met de kas. Bas oppert dan ook of ze één uur langer mogen blijven liggen. Maar dit valt niet in de smaak bij de andere bewoners en zij geven dan ook hun mening hierover. Do wordt hier zo verdrietig dat ze geëmotioneerd weg loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *