Romy heeft geld geleend maar kan het niet terug betalen

Romy heeft geld geleend maar kan het niet terug betalen

Romy en Karin een gesprek gehad hebben samen een potje met wat spaargeld voor het geval dat ze echt iets nodig zouden hebben en er geen geld zou zijn. Romy haar persoonlijke zakgeld is op, daarom besloot ze wat geld uit het gezamenlijke potje te lenen. Haar idee was om dit potje weer aan te vullen zodra het zakgeld wordt aangevuld. Maar tot haar grote schrik krijgen de bewoners deze week geen zakgeld. Romy heeft dus geen geld om het potje weer aan te vullen. In paniek besluit ze aan Victoria en Ramona op te biechten wat ze heeft gedaan. De twee  adviseren haar dat ze eerlijk moet zijn tegen Karin en dit doet ze dan ook. Met enige angst vertelt ze Karin wat er aan de hand is. Karin antwoordt dat ze al zo’n vermoeden had, maar ze is blij dat Romy nu eerlijk tegen haar is. De twee knuffelen en Romy vraagt of Karin niet boos op haar is. Karin geeft aan dat ze dit niet is. Eerlijkheid duurt het langst sluit Karin het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *