BENDR trui van Ruud is populair!

BENDR trui van Ruud is populair!

Ruud heeft met een beetje hulp van Billy een eigen kledinglijn opgezet. De BENDR truien. En deze truien lijken erg populair te zijn. Vandaag zijn de truien gelanceerd en in de verkoop gegaan. Naast de bewoners in Utopia zijn buitenstaanders ook erg enthousiast. De aanvragen stromen letterlijk binnen en dit zijn er inmiddels al meer dan honderd! Als Ruud op de computer ziet dat het zo goed gaat, wordt ook hij enthousiast. Hij loopt juichend de loods uit en wil hard aan de slag met alle orders. Wil jij ook een BENDR. trui? Mail dan jouw verzoek, inclusief kleur en maat, naar inwoners@talpa.tv en dan ontvang jij zo snel mogelijk deze unieke trui.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 13:30

    Hier dan toch een klein puntje irritatie… Een gewone trui met een opdruk, die iedereen kan plotteren, en men heeft het al over een kledinglijn? Please… Billy Jeans is hardstikke leuk, en de #teamj “waren”leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *