Ruud ontdekt openstaande facturen

Ruud ontdekt openstaande facturen

Ruud zit achter de computer, hij leest verschillende aanvragen voor zijn populaire BENDR truien maar komt ook andere mailtjes tegen. Zo komt hij erachter dat er veel openstaande facturen in de inbox staan. Ook vindt hij een aantal aanmaningen. Samen met Rowena bespreekt hij waar deze rekeningen van kunnen zijn.

Ruud besluit Jessie, die verantwoordelijk is voor de financiën aan te spreken na wat hij gezien heeft. Ruud vraagt aan Jessie hoe het kan dat er zoveel schuldeisers zijn. Jessie antwoordt dat dit komt omdat er niet genoeg geld verdiend wordt. Er worden telkens allerlei ideeën bedacht om geld te verdienen, maar in de uitvoering gaat het mis. Verder beloofd Jessie contact op te nemen met de crediteuren om te vertellen dat zij volgende week hun geld krijgen. Hij sluit het gesprek af met te zeggen dat het nu echt afgelopen moet zijn met de afwachtende houding van de bewoners. Er moet gewoon geld verdiend worden en wel zo snel mogelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *