Romy is kwaad op Cemal

Romy is kwaad op Cemal

Als Cemal buiten aan het werk is, komt Romy boos naar hem toe. Cemal heeft vanmiddag namelijk gezegd dat hij Kevin lekker pittig vindt en daarvan houdt. Als gevolg daarvan heeft Romy boos naar hem gekeken, maar daar was hij niet van gediend.

Romy laat weten dat ze de uitspraak van Cemal niet heeft gehoord en dus ook geen blik heeft gegeven. Volgens Romy haalt Cemal het zelf in zijn hoofd, wat meer zegt over hem. En voegt eraan toe dat ze het wel een bizarre opmerking vindt. Ik erger me aan de Kevin-situatie en zie dat Kevin vaak naar jou aan het kijken is. Ik ben niet jaloers, maar vindt het erg vervelend benadrukt ze. Dan spreekt Cemal zijn irritatie uit. Hij voelt zich net een puppy die achter Romy aanhuppelt. Hij heeft het gevoel dat Romy hem de schuld van alles geeft. Romy stelt dat het vervelend is dat hij zich zo voelt, maar vindt dat hij in de slachtofferrol kruipt. En legt uit dat het normaal is dat ze uitspreekt wat ze mist in de relatie. Gefrustreerd vraagt Cemal of Romy ooit geprobeerd heeft om een diepgaand gesprek met hem te voeren. Romy realiseert zich dat ze dat misschien niet vaak heeft gedaan maar vindt toch dat het aan Cemal ligt. Ik heb geen zin meer in deze discussies, omdat er geen conclusie uit komt. Vervolgens gaat ze terug om de nagels van Billy af te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *